บาตรตัน

บาตรตัน

บาตรตัน
บาตรตัน

เครื่องรางของชาวล้านนา ไม่ว่าจะเป็นนักเลงโจร หรือคนที่ต้องการความเหนียวฟันแทงไม่เข้า เชื่อว่าใครที่ถือถึงแม้จะถูกทุบตีก็ไม่หักและเหนียวแต่ไม่มีโชคด้านเสี่ยงดวง เพราะเชื่อว่า

หมายความว่าไม่มีทางออกหรือปิดไว้ เมื่อเจอคู่อริหรือเมื่อลุยน้ำ เมื่อมีเรื่องทะเลาะวิวาทต้องการความเหนียว แทงฟันไม่เข้าหรือยิงไม่ออก

บาตรตันยังปกป้องคุณจากไสยศาสตร์หรือคาถาที่ฝ่ายตรงข้ามจะทำกับเรา บาตรตันยังสามารถทำลายมนตร์ของศัตรูได้ จากปากพี่เฒ่าว่าทำยังไงก็ไม่เจ็บไม่ตายเพราะสักมายา ฟันทะลุไม่ได้ วิธีแก้คือเอาผ้าขาวม้ามาผูกไว้ ตีตัวคนนั้น

แล้วมายาก็เสื่อมไปเอง ดังนั้น จึงเป็นเครื่องรางของผู้ชายและผู้หญิง ทุกวันนี้หายากและผู้ที่มีไว้ในครอบครองจะหวงแหนและส่งต่อจากลูกหลานสู่หลาน บาตันเป็นของโบราณแท้ๆ หายากและหายาก มันมีมานานแล้ว น่าสะสมเป็นอย่างยิ่ง

Amulet of Lanna people. Heavy things or thieves and people who want heavy things It is believed that whoever holds it, even if it is beaten, is not broken and tough, but has no luck in the field of luck. because I believe

Means that when going to the temple, there is no way out. when encountering an antagonist or when wading in water When there is a quarrel, toughness is needed. Can’t stab teeth or can’t shoot.

Battan also protects you from superstitions or spells that your opponent will do against us. Battan can also destroy enemy magic. From the mouth of the old man saying that no matter what you do, you won’t get hurt or die because of the illusion tattoo teeth can’t penetrate The solution is to tie a loincloth. Hit that person

And then Maya decays itself, so it is an amulet for both men and women. These days are rare and those who have them will cherish and pass on from grandchildren to grandchildren. Batan is a real antique. rare and rare It’s been a long time Highly collectible.

บาตรตัน

ขอบคุณสาระจาก Goole / UFABET8282

ติดตามข่าวสารเพิ่มเติมได้ที่นี่