ไลลา

ไลลา

ไลลา
ไลลา

จันทราผู้ซึ่งเคยออกแบบเครื่องประดับภายใต้แบรนด์ OLVD กล่าวว่าการที่จะทำให้พระเครื่องมีความสวยงามนั้นเป็นเพียงแค่ให้ลูกค้าสวมใส่ในชีวิตประจำวันเท่านั้น

และขอย้ำว่าพระเครื่องทั้งหมดที่ได้รับการปลุกเสกทางร้านไม่มีการแตะต้องใด ๆ ทั้งสิ้นเพียง แต่เพิ่มความสวยงามให้กับรูปลักษณ์เท่านั้น

“ ดูเหมือนว่าเขาจะใส่มันลงไปในปัจจุบันได้ ตอนนี้เรารวมของเก่ากับของใหม่” จันทรากล่าว

ความขลังของความเชื่อในฐานะเจ้าของแบรนด์และในฐานะผู้ศรัทธาในเครื่องรางของขลังของขางจันทรากล่าวว่าเป็นสิ่งที่หมายถึงชีวิต เป็นสัญลักษณ์ที่เตือนใจให้มีสติอยู่เสมอ

ขณะที่เจนจิรากล่าวเสริมว่าเธอยึดติดกับศรัทธามาตั้งแต่เด็กการมีพระเครื่องติดตัวทำให้คุณอุ่นใจ นอกจากนี้ยังมีความสวยงาม

ในขณะที่ลูกค้าของ ‘ธ นิตากุลลังกุล’ ที่ซื้อผลิตภัณฑ์ของไลลาผมเห็นว่าตะกรุดเป็นเพียงส่วนเสริมในชีวิตมากกว่าปัจจัยหลักเพราะสุดท้ายแล้วก็ยังต้องขึ้นอยู่กับเจ้าของตะกรุดว่าจะดำเนินชีวิตอย่างไรจึงจะบรรลุผล เป้าหมายที่ตั้งไว้


Chandra, who has designed jewelry under the brand OLVD, says that making the amulet beautiful is only for the customer to wear for their daily life.

And reiterate that all the amulets that are chanted in the shop are completely untouched. But only adds beauty to the appearance.

“It looks like he can put it in the present. Now we combine the old with the new, ”said Chandra.

The alchemy of belief as a brand owner and as a believer in the talisman of Chantra says it is what means life. It’s a symbol that reminds you to stay mindful.

As Jenjira adds that she has attached to faith since childhood, having an amulet gives you peace of mind. It’s also beautiful.

While ‘Thanita Kullangkul’ customers who bought Laila products, I saw that Takrud was just a supplement to life rather than a major factor, because in the end, it was up to the owner of the Takrud to live their life. To achieve results Set goals

Began to get to know Layla through friends and raised many doubts. Before you decide to worship Which according to what she said “Recently, I got a lottery for the next 3 numbers, 2 numbers, so I came back and took another Come back to worship again. “

ไลลา

ขอบคุณสาระจาก Goole / UFABET8282

ติดตามข่าวสารเพิ่มเติมได้ที่นี่